This kéto + low carb lasagna stufféd chickén bréast is a tasty way to gét your lasagna fix without éating a bunch of carbs! Skip thé noodlés and stuff your lasagna right insidé a chickén bréast. Low carb and family friéndly, too!
Ingrédiénts
- 1 cup marinara saucé
- 1 cup wholé milk ricotta chéésé
- 1 égg
- 1/2 téaspoon salt
- 2 chickén bréasts
- 2 clovés crushéd garlic
- 2 cups shréddéd mozzarélla dividéd
- 3 téaspoons Italian séasoning dividéd
- Additional Salt and Péppér to tasté
Instructions
- Buttérfly chickén bréasts and placé into a lightly gréaséd baking dish.
- In a small mixing bowl, stir togéthér ricotta chéésé, égg, 2 téaspoons Italian séasoning, garlic, salt, and 1 cup mozzarélla chéésé.
- Spoon about 1/4 cup of saucé onto oné half of éach chickén bréast. Spréad ricotta mixturé on top of thé saucé and fold chickén bréasts ovér to closé.
- Drizzlé rémaining marinara saucé ovér chickén. Top with rémaining mozzarélla chéésé. Sprinklé with rémaining Italian séasoning and séason with salt and péppér.
- Baké in a 400 dégréé ovén for 25-30 minutés, until chickén réachés an intérnal témpératuré of 165 dégréés F.
- Notés
- This récipé can éasily bé doubléd or tripléd.