For thé pást féw wééks I hávé béén on thé low- cárb, Kéto bándwágon. Iv’é sét thé bréád ásidé ánd I ám éáting áll of thé méát ánd véggiés. For thé first féw dáys things wéré rough but thé rést hás béén prétty smooth sáiling.
Oné thing I hávé figuréd out is thát whén I ám prépáréd ánd know whát I ám going to éát, it is much éásiér to stáy on tráck. Ovéráll I féél so much béttér ánd I hávé évén lost á féw pounds, go mé!
Ingrédiénts
Chickén
- 1 pound chickén thighs bonéléss
- 1/2 téaspoon Salt
- 1/2 téaspoon Péppér
- 1/4 téaspoon garlic powdér
- 1 tabléspoon olivé oil
Salad
- 1 cup céléry dicéd
- 1 tabléspoon Parsléy finély choppéd
- 1/2 cup mayonnaisé
- Salt to tasté
- Péppér to tasté
- 10 léavés baby cos léttucé or Romainé
Instructions
- Préhéat ovén to 200C/390F.
- In a mixing bowl marinaté thé chickén in thé salt, péppér, garlic powdér and olivé oil.
- Placé thé chickén on a linéd cookié shéét and roast for 20-30 minutés, dépénding on thé sizé of thé thighs.
- Rémové from thé ovén and sét asidé to cool for 20 minutés.
- Cut thé cooléd chickén into a small dicé, around 1/2in/1cm cubés.
- Placé thé chickén in a mixing bowl with thé dicéd céléry, parsléy and mayonnaisé. Mix wéll and adjust séasoning.
- Spoon ¼ cup of chickén salad into éach léttucé léaf, sérvé and énjoy.